ENTITAT DEL MES: AFA UTMAR

L’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Escola Utmar és una entitat ubicada al barri de Can Vidalet que es va constituir fa aproximadament dos anys. Actualment la formem 11 pares i mares.

Quina és la vostra tasca principal?

La nostra tasca principal és cooperar amb l’escola en la realització d’activitats pels nostres fills i filles i també que les famílies es beneficiïn dels descomptes que tenim amb diferents comerços del barri (papereries, escoles d’idiomes, centres mèdics, etc.)

Quines activitats destacaríeu?

Aquest any hem pogut fer poquetes activitats arran de la situació sanitària que estem vivint. Tot i això, vam fer un mercat solidari de la roba escolar, en el qual les famílies es podien beneficiar de roba escolar a preus molt reduïts, gràcies a la donació d’altres famílies. També hem fet un conta-contes escenificat, encara que només vam poder fer-lo per a la llar d’infants perquè just ens van confinar…

Qui pot participar en les vostres activitats?

Poden participar tant famílies associades com no associades.

Com s’implica el voluntariat a l’entitat?

A més a més d’organitzar les activitats de l’AFA, anem a totes les activitats possibles que ens conviden: cursets, xerrades… La veritat és que són molt interessants perquè ens aporta una visió diferent; gràcies a les altres entitats de la ciutat i al Punt de voluntariat aprenem moltes coses noves. Si necessitem ajuda, sense dubtar-ho, estan allà.

Quins reptes de futur us marqueu?
Continuar fent activitats per als nostres nens i nenes i anant creixent a poc a poc, per així poder realitzar més activitats en un futur, esperem que proper.

Què li diríeu a una persona que s’està plantejant vincular-se a una entitat o realitzar un voluntariat?

Que ho faci sense dubtar-ho, segur que tindrà un gran benefici, com ens ha passat a nosaltres.

Vols saber més de l’entitat?

c/ Molí, 48 08950, Esplugues de Llobregat

 http://afautmar.entitats.esplugues.cat

  afautmar@gmail.com

 

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ten + 1 =

Scroll to Top